Holistische massage

Dit jaar verzorgt Positive Touch een workshop in het geven van holistische massages. Deze worskhop wordt gegeven in Centrum Aquamarijn en staat in het teken van massagetechnieken voor heelwording, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. De cursus is bedoeld voor mensen die graag kennis willen maken met holistische massages. Je hoeft dus geen voorkennis te hebben voor deze cursus en je hoeft geen opgeleid masseur te zijn. Meer weten? Lees dan snel verder voor meer informatie over de workshop ‘Holistische massage’ in Centrum Aquamarijn!

 

Wat is een holistische massage?

Een holitische massage is een lichaamsmassage waarbij de focus ligt op zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning. ‘Holistisch’ betekent ‘heel’, wat betekent dat de massage zich richt op het volledige lichaam, inclusief de geest. Een holistische massage draagt bij aan de balans van een mens. Het levert meer energie en zorgt voor de afname van lichamelijke en mentale spanningen. Bovendien kan een holistische massage zorgen voor een betere balans van het lichaam als geheel, waardoor een persoon in zijn geheel meer in balans komt.

 

 

Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens de cursus krijgt je diverse massagetechnieken toegereikt. Je leert om te masseren vanuit het gevoel, maar ook vanuit intuïtie, volledig afhankelijk van de persoon die je op dat moment aan het masseren bent. De technieken helpen jou om te begrijpen welke energiepunten in het lichaam je kunt stimuleren om te genieten van echte lichamelijke ontspanning. Ook leer je herkennen waar specifieke spanningen in een lichaam zitten, zodat je zowel een algehele lichaamsmassage kunt geven als een massage die specifiek gericht is op een gespannen onderdeel van het lichaam.

 

De workshop holistische massage volgen bij Centrum Aquamarijn

Ben je geïnteresseerd in het volgen van de workshop ‘holistische massage’ bij Centrum Aquamarijn? Neem dan eens een kijkje op de website https://www.positivetouch.nl. Hier vind je meer informatie over holistische massage en over Positive Touch, het bedrijf dat de workshop zal verzorgen. Wij hopen je terug te zien tijdens deze leerzame en zeer interessante workshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *