Workshop spiritualiteit

Centrum Aquamarijn verhuurt sinds kort een ruimte aan Lilianders: een bedrijf dat workshops verzorgt op het gebied van spiritualiteit. In mei kan je in Centrum Aquamarijn terecht voor een nieuwe cursus van Lilianders op het gebied van spiritualiteit. Deze cursussen zijn er op gericht dat jij de kracht in jezelf terugvindt, weet waar jou sterke en minder sterke kanten liggen en jij je weer gelukkig voelt met jezelf. Hieronder vertellen we meer over de cursussen van Lilianders!

 

Spirituele bewustwording in vele soorten en maten

Tegenwoordig is spirituele bewustwording iets waar veel mensen mee bezig zijn. We leven in een hectische maatschappij waarin alles snel gaat en er weinig tijd is om stil te staan bij waar we mee bezig zijn. We rennen maar door en voelen ons gehaast. Spirituele bewustwording kan je helpen om meer in het nu te leven en je bewust te worden van jezelf, van je eigen kwaliteiten en om geluk terug te vinden. Lilianders biedt cursussen en opleidingen aan op het gebied van spiritualiteit in vele soorten en maten. Zo is het mogelijk om een opleiding te volgen die jou traint in het zijn van een coach voor gezinnen en kinderen, maar kan je bij Lilianders ook terecht voor diverse cursussen op het gebied van rouw, trance, healing, koken, Kundalini healing en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Kracht en energie

De cursussen van Lilianders kunnen jou helpen om weer de kracht en de energie te hebben om in het moment te staan en te genieten van het nu. Niet alleen leer je wat jouw mentale en emotionele patronen zijn, maar je leert ook om jouw valkuilen om te zetten in sterke punten, waardoor je zekerder in het leven staat en meer kunt genieten van de dingen die je doet. Op de website van Lilianders kan je meer lezen over de mogelijkheden. Neem eens een kijkje op http://www.lilianders.nl/cursussen.html voor meer informatie!

De workshop volgen?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deelnemen aan de worskhop ‘Spiritualiteit’ die namens Lilianders gegeven wordt in Centrum Aquamarijn? Dat kan! In mei van dit jaar vindt er een nieuwe workshop plaats waar jij natuurlijk aan kunt deelnemen. Geef je snel op en neem de regie over jouw leven weer in eigen handen! Wij zien je graag terug tijdens de workshop ‘Spiritualiteit’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *