Workshop persoonlijk leiderschap

In samenwerking met Yearth organiseert Centrum Aquamarijn in april een workshop over persoonlijk leiderschap. Deze workshop bestaat uit 4 trainingsdagen, waarbij je meer leert over jezelf en over jouw kwaliteiten. De workshop ‘Persoonlijk leiderschap’ is bedoeld voor mensen die het gevoel hebben dat ze de regie over hun eigen leven kwijt zijn. Tijdens deze workshop leer je dat je veel meer grip hebt op je eigen leven dan je zelf denkt en dat jij de baas bent over jouw eigen agenda. We helpen je om bezig te gaan met je ambities en deze uiteindelijk waar te maken, maar we helpen je vooral om de controle over jouw leven weer in eigen handen te nemen, zodat je kunt doen waar jouw hart ligt en waar jij goed in bent.

 

 

Hoe is de workshop opgebouwd?

De workshop ‘Persoonlijk leiderschap’ bestaat uit vier trainingssessies die starten om 9.30 uur ’s ochtends en eindigen om 17.00 uur ’s middags. Voordat de trainingssessies starten, heb je eerst een intake. Deze intake kan zowel telefonisch als schriftelijk plaatsvinden en deze intake helpt ons om jou in te delen in de juiste groep mensen met een soortgelijke achtergrond, zodat jullie niet alleen kunnen werken aan jullie eigen proces, maar je als groep ook steun aan elkaar kunt hebben en elkaar verder kunt helpen. Nadat wij jou, op basis van je intake, hebben ingedeeld in de juiste groep, volgen er vier trainingsdagen. Wat we tijdens deze dagen behandelen, vind je hieronder.

 

De vier trainingsdagen

Tijdens de eerste trainingsdag gaan we aan de slag met de vraag wat persoonlijk leiderschap nu eigenlijk is en wat jij hiermee kunt in jouw dagelijks leven. We gaan het hebben over het maken van keuzes en het in handen nemen van de regie over jouw leven. Je krijgt actiepunten mee naar huis waar je aan kunt werken. Tijdens de tweede trainingsdag behandelen we jouw motivatie om bepaalde keuzes wel of niet te maken en kijken we naar zaken die jou energie geven en zaken die juist energie zuigen, zodat je prioriteiten kunt stellen van belangrijke en onbelangrijke zaken. De derde trainingsdag staat in het teken van communicatie: hoe communiceer jij naar anderen, hoe stel je je eigen grenzen en hoe ga je om met weerstand? De vierde trainingsdag is tenslotte de dag waarop je je persoonlijk leiderschapsplan opstelt, zodat je ook na de training kunt blijven werken aan jouw persoonlijk leiderschap en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de workshop ‘Persoonlijk leiderschap’? Je kunt kijken op de website http://www.yearth.nl/trainingen/persoonlijk-leiderschap-in-4-maanden/ voor meer informatie! Lijkt de workshop je wat? Geef je dan op. Wij zien je graag terug en gaan graag met je aan de slag, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *