Workshop persoonlijke ontwikkeling

In Centrum Aquamarijn wordt komende maandag een workshop georganiseerd over persoonlijke ontwikkeling. In deze workshop leer je meer over alles rondom je persoonlijke ontwikkeling en je persoonlijke groei. De behoefte aan cursussen met betrekking tot persoonlijke effectiviteit en persoonlijke groei wordt met de dag groter. De mogelijkheden in ons leven zijn tegenwoordig enorm. We hebben tal van opleidingen om uit te kiezen en kunnen alle kanten op in ons werk. Maar wat als jij zelf niet goed weet wie je bent en wat je kunt? Dan is een workshop over persoonlijke ontwikkeling een uitkomst!

 

Wat is persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling gaat om het ontdekken wie jij bent en waar jouw kracht ligt. Natuurlijk ken jij jezelf het beste, maar een cursus in persoonlijke ontwikkeling kan jouw helpen om te ontdekken waar jouw valkuilen liggen en wat juist jouw sterke punten zijn. Deze kennis kan je helpen om productiever te zijn, maar ook om op de juiste plek aan de slag te gaan. Als je niet weet wat je kwaliteiten zijn, is het immers ook moeilijk om je kwaliteiten op de juiste plek in te zetten. Persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling gaat ook om je eigenwaarde. Als jij werkt aan jouw eigen ontwikkeling, zal je ontdekken dat je jezelf beter leert kennen en dat je lekkerder in je vel zit. Zo ben je, als je investeert in je persoonlijke groei, beter in staat om je grenzen aan te geven en te stralen op de momenten dat je iets door waar je in uitblinkt. Wil je meer weten over persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan eens op https://www.werkplanet.nl/home/actueel/artikelen/artikel/2011/2015/wat%20is%20persoonlijke%20ontwikkeling. Ook kan je een kijkje nemen op http://www.seven2success.com/nl/2013/10/self-development/.

 

 

Tips voor persoonlijke groei

In de workshop komen er veel tips aan bod voor persoonlijke groei. We laten je eerst een test doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zodat wij zien waar jij nu staat in jouw proces. Naar aanleiding van de resultaten uit de door jou gemaakte test, kunnen we jou tips geven over de punten waar jij nog aan moet werken. Met deze gerichte tips kan jij praktisch aan de slag met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. De resultaten hiervan zie je terug in je hele leven; zowel in je persoonlijk leven thuis, als in je werk en alle andere contacten die je hebt. Hoe meer jij groeit als persoon, hoe meer je jouw kwaliteiten kunt inzetten en je echt tot bloei kunt komen.

 

Meer weten?

Heb je interesse in het volgen van deze workshop? Dan kan je je op onze website aanmelden voor de workshop, om je zo te verdiepen in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. De workshop wordt door iemand gegeven die een opleiding in persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie heeft afgerond, dus je bent in goede handen. Geef je nu op en leer meer over jouw eigen proces, jouw kwaliteiten en jouw persoonlijke ontwikkeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *