Waarom een schade check doen?

Wanneer je van plan bent een tweedehands auto te kopen, zul je op het moment komen waarop je overweegt een kenteken check te doen. Toch blijkt uit onderzoek dat veel consumenten twijfelen aan de betrouwbaarheid en de juistheid van deze checks. Ondernemer Ben Veenman uit Soest geeft in een interview aan dat deze angst onterecht is. Natuurlijk zijn er rapporten die niet compleet zijn, maar Veenman garandeert dat het rapport dat je via zijn website kunt opvragen 100% juist is. 

De eerste en de grootste sinds 2007

Veenman was de eerste die met zijn website de strijd aanging tegen malafide autohandelaren die zich hebben gespecialiseerd in het verkopen van schadeautos, met allerlei andere verborgen gebreken zoals een teruggedraaide tellerstand. Sinds 2007 zet hij zich dag in dag uit in tegen deze praktijken. Inmiddels kunnen we wel stellen auto verleden een van de oudste en meest populaire platformen is voor het natrekken van het verleden van een auto. Niet geheel zonder reden, het autoverleden.nl is de enige website waar je ook inzicht te krijgen in het schadeverleden van de auto, een unieke eigenschap van het rapport. 

Meest volledige kentekencheck beschikbaar

Veenman is trots op zijn product. Het is de meest volledige kenteken check die op dit moment beschikbaar is stelt hij. Het rapport zit bomvol interessante gegevens die voor jou als autokoper belangrijk zijn. Zo kun je precies zien hoeveel auto eigenaren het voertuig in het verleden heeft gehad, krijg je inzicht in alle geregistreerde kilometerstanden zodat je zeker weet dat er met de teller niet geknoeid is, en laat het rapport zien wat de auto in werkelijkheid waard is zodat jij nooit teveel voor de auto betaald. Alsof dat niet genoeg is laat het rapport je ook zien wat de beste periode is voor het kopen van een tweedehands auto. Want wanneer de vraag groot is en het aanbod klein is, zal de prijs onhoog gedreven worden. Veenman weet wanneer de meeste auto’s worden verkocht en kan je daardoor vertellen wanneer je kans op onderhandelen over de prijs het meeste kans van slagen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *